Systém sledování a vizualizace výroby

Na osvědčených základech našeho docházkového systému přinášíme nové řešení do doby, kdy už není rozhodujícím faktorem kolik času zaměstnanec v práci strávil, ale zejména jak efektivně a na čem konkrétně pracoval.

Systém sledování a vizualizace výroby je striktně modulární. V konkrétní aplikaci mohou být použity dle výběru jen moduly s nejvyšším přínosem pro daný druh výroby, nebo je možné stávající řešení doplnit či upravit podle konkrétních potřeb provozu. Online vizualizace důležitých parametrů výkonu přímo ve výrobě pak motivuje zaměstnance k dodržení, či ještě lépe k překročení normovaných výkonů. Komplexní sběr těchto dat a sledování jejich vývoje v čase může být dobrým vodítkem k optimalizaci vnitrofiremních a výrobních procesů. Chcete se dozvědět víc? Seznamte se s praktickými přínosy sledování a vizualizace výroby.

Graf sledování

Systém sledování výroby - graf
 

Ukázka zapojení sledování výroby

Sledování výroby

1: Snímač postupu zpracování zakázky a práce, 2: Displej s vizualizační jednotkou pro zobrazení stavu, 3: Dveře se snímačem karet nebo přívěsků, 4: Počítač nebo server se systémem slouží i pro zobrazování aktuálních dat a efektivity