SAITECH – nejen docházkový software

Integrovaný modul docházkového systému je díky své modulárnosti schopen komplexně sledovat docházku zaměstnanců, hraje důležitou roli při správě získaných dat a lze ho použít i pro řízení přístupu. Ve spolupráci s dodatečnými moduly lze docházkový systém rozšířit i pro stravovací systém nebo sledování a vizualizaci výroby.
Docházkový systém je ideálním řešením především pro střední firmy, licence lze však kombinovat a přizpůsobovat v mnoha ohledech. Individuální řešení na míru si proto může vybrat menší i větší společnost, včetně možnosti zakázkových úprav dle potřeby.

Základní přínosy pro uživatele

Pro personalisty

  • personální databáze umožňuje evidovat u jednoho zaměstnance více pracovních poměrů (odpadají starosti s přesčasovými hodinami nad rámec zákona)
  • možnost zadávat i fotografie zaměstnanců
  • ruční zásahy do docházky je možné zobrazit pomocí víceúrovňového filtru
  • limity přesčasových hodin lze sledovat za vybrané období (týdenní, měsíční apod.)
  • uživatelé softwaru mají k dispozici přehled o vybrané dovolené
  • ........ a mnoho dalších

Pro správce sítě

  • podprogram komunikační modul lze nyní spustit jako službu SQL serveru
  • nová architektura klient server umožňuje systém provozovat na platformách Microsoft SQL, MySQL popř. ORACLE
  • veškerý update je možné provádět vzdálenou správou
  • administrátor systému má k dispozici úplný přehled činnosti uživatelů

Klíčové výhody docházkového systému

Jeden integrovaný systém pro zpracování všech dat

Integrovaný systém Vám umožní snadno propojit veškeré systémy z oblasti přístupu, docházky, stravy i sledování a vizualizace výroby. Naše společnost navíc poskytuje kompletní podporu, včetně rychlých zásahů po celé České republice i v blízkém zahraničí.
 

Rozšíření systému, doplňkové moduly

K dispozici jsou nejen standardní moduly, ale v případě potřeby lze na zakázku vyrobit i specializované moduly na míru konkrétním požadavkům zákazníka.
 

Webová rozhraní s virtuálním terminálem

Jednoduchý přístup do systému pro náhled i základní správu lze provádět přes webový prohlížeč. Registraci lze díky virtuálnímu terminálu zadat odkudkoli a na jakémkoli počítači s internetem.
 

Jednoduché ovládání a podpora nejnovějších verzí Windows

Systém SAI obsahuje jednoduché grafické rozhraní, které vyniká přehlednými okny. Podrobnější znalost systému lze získat na našich školeních, ale nechybí ani český manuál.
 

Propojení se mzdovými a informačními systémy

Díky mnoha provedeným implementacím podporuje docházkový systém propojení s více než 80 mzdovými a informačními systémy. Veškerá výměna dat je tak prováděna zcela elektronicky.
 

Flexibilní systém

S pokročilými možnostmi nastavení lze docházkový systém přizpůsobit individuálním požadavkům, ať už se jedná o výpočet docházky, výstupy, nebo analýzu efektivity výroby. Náročnější nastavení provádí softwarový konzultant naší společnosti, který je schopen implementace dle zadaných kritérií zákazníka.
 

Aktualizace a legislativní podpora

Docházkový systém je neustále vylepšován, v nejnovější verzi jsou vždy implementovány veškeré parametry docházky dle aktuální legislativy. Součástí docházkového systému je automatická kontrola podle legislativního rámce Zákoníku práce.