Personifikátory

Personifikační jednotky neboli personifikátory se užívají při zadávání kódu identifikačního média do software. Všechny námi využívané personifikátory se připojují k počítači pomocí USB. Personifikátory jsou vhodným prostředkem při běžné práci, především díky rychlé manipulaci. Uplatnění najdou také při přidělování návštěvních karet (na recepcích či vrátnicích).

Můžete si vybrat z bezkontaktního, kontaktního nebo biometrického personifikátoru.

Personifikátory z naší nabídky


Bezkontaktní personifikátor

Personifikační jednotka PUSB-M využívá bezkontaktní snímání kódů identifikačních médií, a to buď karet nebo bezkontaktních přívěsků v systému Docházky připojením do počítače.

Instalace jednotky probíhá připojením do USB portu a instalací ovladače z přiloženého CD.

Bezkontaktní personifikační jednotka
Bezkontaktní personifikační jednotka

 

Kontaktní personifikátor

Personifikační jednotka čipů PUSB-D identifikuje a zadává kontaktní prvky Dallas v systému Docházky připojením do počítače.

Stejně jako u bezkontaktních personifikačních médií stačí při instalaci pouze zapojit do USB portu a nainstalovat ovladače.

Kontaktní personifikátor
Kontaktní personifikátor


Biometrický personifikátor

Personifikační jednotka BioMini slouží k načítání otisků prstů u identifikačních biometrických systémů. Plocha optického senzoru je vyrobená z odolného materiálu a zajišťuje tak dlouhodobou životnost.

Tato personifikační jednotka umožňuje také zapisovat biometrická data na karty a čipy. Pro instalaci stačí personifikátor zapojit do USB a nainstalovat z CD ovladače.

Bio mini 1
Biometrický personifikátor