Kniha návštěv - online správa návštěv

Kniha Návštěv slouží ke správě návštěv a je integrována do docházkového a přístupového systému SAITECH. Díky tomu bude moci návštěva přistupovat jen do předem definovaných prostor.

Tento modul je určen především pro sekretariáty a vrátnice. Jestliže přijde návštěva za konkrétní osobou, systém hned zjistí, zda-li je daný pracovník v práci.

Aktuální přítomnost zaměstnanců

  • Díky prvním písmenům pracovníka bude vybrán daný pracovník a zároveň bude sdělena informace, zda je žádaný v zaměstnání
  • Čas příchodu návštěvy, systém automaticky vyplní za vás a stejně tak i u odchodu. Stačí jen zadat jméno návštěvy
  • Z rozbalovacího seznamu lze též vybrat účel návštěvy
  • Kniha Návštěv si pamatuje všechny zadané údaje
  • Pokud návštěvník přijde znovu, lze díky jménu návštěvníka vybrat z vytvořeného seznamu
Kniha návštěv


Zabezpečení prostor

Je-li více zabezpečených oblastí, je možné návštěvě přidělit kartu/čip s niž bude moci přistupovat jen do míst, které jsou u tohoto média nastaveny. To je výhodné především kvůli bezpečnosti, protože se návštěva může sama pohybovat v areálu a vy máte jistotu, že se nedostane tam, kam nemá povolen přístup.
 

Filtrace a tisk návštěv

Veškeré informace i Knihy návštěv je možné tisknout. Tisknout lze celou knihu návštěv, určitý časový úsek, popřípadě i oblast, která byla navštívena.

Knihu návštěv lze filtrovat – můžete si nechat zobrazit jen přítomné návštěvy, všechny návštěvy za určitý den, nebo třeba přehled návštěv v určité oblasti.