Integrovaný identifikační systém

Integrovaný identifikační systém je ideálním řešením pro všechny typy firem, licence lze kombinovat a přizpůsobovat v mnoha ohledech. Individuální řešení na míru si proto může vybrat menší i větší společnost, včetně možnosti zakázkových úprav dle potřeby.

Nabízíme moderní koncepci, která Vám pomůže zjednodušit administrativní a organizační úkony spojené s řízením lidských zdrojů.

Na docházkový systém, tvořící jeden ze stavebních kamenů v našem konceptu, navazuje celá řada dalších modulů. Jsou jimi například objednávání a výdej stravykontrola přístupu a ovládání vjezdů, nebo velmi důležité sledování produktivity zaměstnanců.

S naším systémem budete mít k dispozici platformu, která s Vámi poroste a bude Vám pomáhat v dalším rozvoji.

Přirozenou integrací jednotlivých částí (modulů) systému pak získáte řadu výhod plynoucích z jejich spolupráce a ze sdílení stejné databáze dat.

Integrovaný systém je založen na softwarové platformě, která je díky své modulárnosti schopna komplexně sledovat docházku zaměstnanců, hraje důležitou roli při správě získaných dat a lze ho použít i pro řízení přístupu. Ve spolupráci s dodatečnými moduly lze software rozšířit i pro stravovací systém nebo sledování a vizualizaci výroby.