Docházkový systém SAITECH a evidence docházky

S docházkovým systémem SAITECH zlepšíte evidenci docházky, plánování a schvalování nepřítomnosti či tvorby přehledů pro zpracování mezd. Ušetříme vám čas, náklady a zbytečné papírování! Nabízíme česká řešení s dlouhou životností a vysokou uživatelskou kvalitou.



 
Elektronický docházkový modul systému SAITECH je určen pro všechny typy firem, od malých až po velké společnosti, vyniká především díky své variabilitě a možnosti nastavit docházku přesně podle potřeb zákazníka. Nastavení několika desítek parametrů docházkových kont, registrací, směn a jejich vzájemné propojení umožňuje klientovi vytvořit docházku dle jeho představ. Vhodným doplněním docházkového systému je napojení na informační či mzdový systém, který zajistí automatický přenos podkladů o docházce ke zpracování mezd.

Evidence docházky slouží především pro potřeby zaměstnavatele jako podklad pro výpočet mzdy, ke sledování přesčasové práce, stavu dovolené apod. Slouží také jako doklad pro kontrolu dodržování zákoníku práce týkající se pracovní doby a odpočinku, jak zaměstnavatele a kontrolních orgánů, tak i zaměstnance.

S rozvojem a postupným zlevňováním moderních technologií nabízíme celou řadu řešení, která by ještě před pár lety nebyla dostupná. Od evidence docházky a vstupu pomocí přenosných terminálů, terminálů s biometrickou technologií (čtení otisků prstů), případně docházkových zařízení ve vozidlech s online přenosem dat, až po vybavení vrátnice (automatické čtení registračních značek, strojové čtečky dokladů) a celé řady dalších zakázkových řešení.

Nejvýznamnější přínosy docházkového systému
  • Úspora provozních nákladů a snížení administrativní zátěže
  • Jednoduchá orientace a snadné uživatelské použití
  • Zvýšení kontroly zaměstnanců - aktuální přehled přítomnosti, možnost plánování docházky (směn)
  • Zamezení chybovosti při ručním zpracování podkladů pro mzdy
  • Vyhodnocení výkazů práce s možností prémiového systému

Dodáváme komplexní řešení a služby:

  • Docházkové terminály – kontaktní, bezkontaktní, biometrické a mobilní
  • Identifikační média - karty, přívěšky, čipy, biometrie
  • Softwarové vybavení – univerzální, modifikovatelný a přehledný systém
  • Profesionální servis – zkušený implementační a servisní tým
Pro bližší informace a v případě zájmu o osobní prezentaci nebo nabídku kontaktujte obchodního manažera.